Reidun Bøhns bakgrunn

Etter artium og studier ved Oslo universitet, jobbet jeg et par år som lærer på barne- ogungdomsskole. Jeg hadde på denne tiden vært plaget av en "kronisk" sykdom i 5 år. Etter et besøk hos homøopat ble jeg bra på 10 dager! Jeg begynte da å studerehomøopati på NAN i Oslo, en 5-årig utdannelse.

Første året der tok jeg også eksamen i fotsoneterapi som jeg praktiserte litt mens jeg studerte. Underveis ble jeg veldig interessert i akupunktur. Da min homøopateksamen var bestått i 1982, begynte jeg på akupunkturskole i England. Det fantes ikke akupunkturutdannelse i Norge på den tiden. Etter mitt første år i England, ble det også startet skole i Norge, og jeg fortsatte studiene her hjemme de neste 3 årene. Deretter reiste jeg til Kina for å lære mer. Jeg jobbet på 4 forskjellige sykehus samtidig som jeg tok nok en eksamen.

Da jeg kom hjem, startet jeg en klinikk i Halden. Jeg forsto raskt at sykdom dreier seg mye om hvordan vi tenker, så jeg tok eksamen i psykologi. Etter noen år startet jeg i tillegg en klinikk i Lillestrøm og deretter en på Slitu. Jeg har også behandlet dyr i alle disse årene, spesielt hester og hunder. Mange mennesker er skeptiske til nye ting, men når dyr ble bra, kunne de ikke si at det var "bare troen" som var årsak til bedringen. Jeg er en "evig student" og har tatt masse ekstra utdannelse underveis: bl.a. ryggterapi, håranalyse, vegatest, kostveiledning, Mastery University i USA innen helse, økonomi og personlig utvikling, og sist men ikke minst, Basic og Advanced Microscopy Course.

 

Utdannelse

1978–83 Homøopat NAN

1983–88 Akupunktør NOSTRA

1988 Kina: ekstrautdannelse innen akupunktur

1989–90 Esoterisk psykologi

1992 Ryggterapi

2003–06 Mastery University (helse, økonomi og personlig utvikling)

2007 Basic og Advanced Microscopy course

 

Jeg har drevet to helseklinikker i over 25 år.

 

 

SLITU NATURMEDISINSKE INSTITUTT – RIVE REKREASJONSSENTER
Telefon: 69 89 44 94 (tirsdag og onsdag) Mobil: 456 18 000
www.phbalanse.no – reidunbohn@gmail.com
– BALANSE OG HARMONI –

designet av Catano Design